Το παραμύθι της διάσωσης της Ελληνικής Γλώσσας από την Εκκλησία.

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ Ένα ακόμα χονδροειδέστατο και πλέον διαδεδομένο ψέμα του λεγομένου «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού», το οποίο έρχεται από κοντά να επικουρήσει τον μύθο του εκκλησιαστικού «κρυφού σχολειού» και της δήθεν διάσωσης των αρχαίων ελληνικών βιβλίων από την Εκκλησία, είναι εκείνο που θέλει χάρη στην Εκκλησία να διασώζεται και η Ελληνική γλώσσα. Και μάλιστα το ψέμαΣυνεχίστε να διαβάζετε «Το παραμύθι της διάσωσης της Ελληνικής Γλώσσας από την Εκκλησία.».

Η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Η δίκη διεξήχθηκε από τις 30 Απριλίου 1834 μέχρι τις 26 Μαΐου του ιδίου έτους. Διεξήχθη στο τουρκικό τζαμί του Ναυπλίου. Την εισαγγελική έδρα είχε ο Εδουάρδος Μάσον, «ο εμπαθής εκείνος πολέμιος», όπως γράφει ο ιστορικός Μέντελσον, «της ρωσικής μερίδος και του Κολοκοτρώνη, υπερασπισθείς τον φονιά του Καποδίστρια Γεώργιο Μαυρομιχάλη». Σκωτσέζος, νομικός, θεολόγος και φιλόσοφος,Συνεχίστε να διαβάζετε «Η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.».

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Του   Αντωνίου Α. Αντωνάκου    Καθηγητού    Φιλολόγου Ιστορικού-Συγγραφέως Από το περιοδικό ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ Το Άγαλμα της Ελευθερίας, του οποίου η επίσημη ονομασία είναι “Η Ελευθερία φωτίζοντας τον κόσμο” (αγγλιστί “Liberty enlightening  the World” γαλλιστί “la Liberte eclairant le monde”), είναι ένα κολοσσιαίο άγαλμα πάνω στην ομώνυμη νησίδα και μέσα στο άνω τμήμα του Κόλπου της Νέας Υόρκης.Συνεχίστε να διαβάζετε «ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.».

ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Η πεντάλφα πρωτοεμφανίστηκε στη Μεσοποταμία και στους Σουμέριους. Επίσης την χρησιμοποιούσαν συμβολικά στην Αρχαία Ελλάδα και στη Βαβυλωνία. Στους Βαβυλώνιους κάθε άκρη της ήταν και μία από τις κατευθύνσεις «πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, μπροστά». Αυτές τις κατευθύνσεις συνέδεαν με τους πέντε πλανήτες: Δία, Κρόνο, Αφροδίτη, Άρη, Ερμή . Στην Ελλάδα οι πρώτοι που ασχολήθηκαν ενδελεχώς με αυτόΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!».

Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν

Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν… Οι Χάζαροι/Εβραίοι Με τους Ναζί ποτέ Δεν ήταν Εχθροί. …Οι Ναζί ήταν ένα Εποχιακό Πολεμικό Παρακλάδι των Χαζάρων/Εβραίων, και θα το αναλύσω…Σημείωση: Προσέξτε τον χάρτη της Χαζαρίας και συγκρίνετε τον με αυτόν της Ουκρανίας. Γράφει ο Giorgos Indigo13 Πρώτα από όλα Σαν Άνθρωπος θέλω Να Ξεκαθαρίσω ότι Δεν Είμαι ΡατσιστήςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν».

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Επειδή ο πολιτισμός αναμφίβολα αποτελεί βασικό παράγοντα της εξέλιξης του ανθρώπου και επειδή παραγωγός σημαντικού πολιτισμού είναι και η ελληνική αρχαιότητα, έψαξα να βρω την ιδιαίτερη σχέση που συνέδεσε την κρατούσα -σήμερα- στη χώρα μας θρησκεία με τον αναφερθέντα πολιτισμό. Η έρευνα αυτή αποτελεί περίληψη περιλήψεων, λόγω της πληθώρας των γεγονότων και τον όγκο τωνΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε