Οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν το φυτό «Κρότωνα»,

Ρίκινος ο κοινός (Ricinus Communis) Γράφει ο Δρ. Ιωάννης Ηλ. Βολανάκης Έφορος Αρχαιοτήτων ε.τ. Ο Ρίκινος ο κοινός (Ricinus communis) είναι είδος δικοτιλήδου φυτού, το οποίον ανήκει στο γένος Ρίκινος (Ricinus) και στην οικογένεια των ευφορβιιδών (Euphorbiaceae). Ο Ρίκινος ο κοινός είναι το μοναδικό είδος του γένους αυτού και είναι γνωστός με τα ονόματα: κρότων, κροτωνιά, κρουτουνιά,Συνεχίστε να διαβάζετε «Οι αρχαίοι Έλληνες ονόμαζαν το φυτό «Κρότωνα»,».

Η Περίφημη Χαμένη Ήπειρος Μου με τις Ιπτάμενες Μηχανές

Τον Δεκέμβριο του 1924, ένας Άγγλος Αξιωματικός, ο James Churchward, ανακοίνωσε με επιστολή του από το Κράτος των Ινδιών στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου ότι ανευρέθηκαν στην Ινδία 115 πλάκες, πάνω στις οποίες βρέθηκαν παμπάλαιες επιγραφές γραμμένες σε μια γλώσσα, που ήταν καταφανώς αρχαιότερη της σανσκριτικής. Οι σοφοί Βουδιστές κατόρθωσαν να αποκρυπτογραφήσουν και να μελετήσουνΣυνεχίστε να διαβάζετε «Η Περίφημη Χαμένη Ήπειρος Μου με τις Ιπτάμενες Μηχανές».

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά. Μία εξωπραγματική δυνατότητα που χάθηκε από τον δυτικό πολιτισμό

Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά. Μία εξωπραγματική δυνατότητα που χάθηκε από τον δυτικό πολιτισμό Γνώσεις που μένουν κρυφές για προφανείς λόγους. Πληροφορίες που παραμένουν μυστικές από την εποχή του πολέμου στο Βιετνάμ. Ο δυτικός πολιτισμός έχει οδηγήσει τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι το στυλ που θα έχουν τα μαλλιά τους, ανήκει στη σφαίρα των προσωπικώνΣυνεχίστε να διαβάζετε «Γιατί οι Ινδιάνοι είχαν μακριά μαλλιά. Μία εξωπραγματική δυνατότητα που χάθηκε από τον δυτικό πολιτισμό».

Το μοναδικό αεροδρόμιο που είναι εγκατεστημένο σε αρχαίο κοσμοδρόμιο

Χρόνια τώρα, αναρωτιόμαστε για την πραγματική προέλευση του αεροδρομίου Banjul (πρωτεύουσα της Δημοκρατίας της Γκάμπια), γνωστό και ως Yundum International, ίσως το μοναδικό διεθνές αεροδρόμιο στον κόσμο του οποίου ο διάδρομος προϋπήρχε ήδη από τα αρχαία χρόνια! Αποτελείται από μονολιθικές πέτρινες πλάκες, προσεκτικά τοποθετημένες μεταξύ τους, οι οποίες είναι προφανές ότι τοποθετήθηκαν εκεί από πάραΣυνεχίστε να διαβάζετε «Το μοναδικό αεροδρόμιο που είναι εγκατεστημένο σε αρχαίο κοσμοδρόμιο».

Γενοκτονία των Αρμενίων: Η ματωμένη «αυγή» των νεότουρκων

ΗΓενοκτονία των Αρμενίων θεωρείται η πρώτη μαζική εθνοτική σφαγή, με ανάλογα χαρακτηριστικά, του 20ού αιώνα και, ως τέτοια, εκλαμβάνεται από τους ιστορικούς ως ένα είδος αιματηρού «προοίμιου» του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και των άλλων ναζιστικών εθνοτικών εγκλημάτων των ναζί, όπως εκείνα εναντίον των Σλάβων και των Ρομά. Πολύ περισσότερο που η Γενοκτονία των Αρμενίων έχει,Συνεχίστε να διαβάζετε «Γενοκτονία των Αρμενίων: Η ματωμένη «αυγή» των νεότουρκων».

Το παραμύθι της διάσωσης της Ελληνικής Γλώσσας από την Εκκλησία.

Από τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟ Ένα ακόμα χονδροειδέστατο και πλέον διαδεδομένο ψέμα του λεγομένου «ελληνοχριστιανικού πολιτισμού», το οποίο έρχεται από κοντά να επικουρήσει τον μύθο του εκκλησιαστικού «κρυφού σχολειού» και της δήθεν διάσωσης των αρχαίων ελληνικών βιβλίων από την Εκκλησία, είναι εκείνο που θέλει χάρη στην Εκκλησία να διασώζεται και η Ελληνική γλώσσα. Και μάλιστα το ψέμαΣυνεχίστε να διαβάζετε «Το παραμύθι της διάσωσης της Ελληνικής Γλώσσας από την Εκκλησία.».

Η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.

Η δίκη διεξήχθηκε από τις 30 Απριλίου 1834 μέχρι τις 26 Μαΐου του ιδίου έτους. Διεξήχθη στο τουρκικό τζαμί του Ναυπλίου. Την εισαγγελική έδρα είχε ο Εδουάρδος Μάσον, «ο εμπαθής εκείνος πολέμιος», όπως γράφει ο ιστορικός Μέντελσον, «της ρωσικής μερίδος και του Κολοκοτρώνη, υπερασπισθείς τον φονιά του Καποδίστρια Γεώργιο Μαυρομιχάλη». Σκωτσέζος, νομικός, θεολόγος και φιλόσοφος,Συνεχίστε να διαβάζετε «Η Δίκη του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη.».

ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

Του   Αντωνίου Α. Αντωνάκου    Καθηγητού    Φιλολόγου Ιστορικού-Συγγραφέως Από το περιοδικό ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ Το Άγαλμα της Ελευθερίας, του οποίου η επίσημη ονομασία είναι “Η Ελευθερία φωτίζοντας τον κόσμο” (αγγλιστί “Liberty enlightening  the World” γαλλιστί “la Liberte eclairant le monde”), είναι ένα κολοσσιαίο άγαλμα πάνω στην ομώνυμη νησίδα και μέσα στο άνω τμήμα του Κόλπου της Νέας Υόρκης.Συνεχίστε να διαβάζετε «ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΑΠΕΙ Η ΜΟΡΦΗ ΤΟΥ ΑΓΑΛΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.».

ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Η πεντάλφα πρωτοεμφανίστηκε στη Μεσοποταμία και στους Σουμέριους. Επίσης την χρησιμοποιούσαν συμβολικά στην Αρχαία Ελλάδα και στη Βαβυλωνία. Στους Βαβυλώνιους κάθε άκρη της ήταν και μία από τις κατευθύνσεις «πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά, μπροστά». Αυτές τις κατευθύνσεις συνέδεαν με τους πέντε πλανήτες: Δία, Κρόνο, Αφροδίτη, Άρη, Ερμή . Στην Ελλάδα οι πρώτοι που ασχολήθηκαν ενδελεχώς με αυτόΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!».

Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν

Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν… Οι Χάζαροι/Εβραίοι Με τους Ναζί ποτέ Δεν ήταν Εχθροί. …Οι Ναζί ήταν ένα Εποχιακό Πολεμικό Παρακλάδι των Χαζάρων/Εβραίων, και θα το αναλύσω…Σημείωση: Προσέξτε τον χάρτη της Χαζαρίας και συγκρίνετε τον με αυτόν της Ουκρανίας. Γράφει ο Giorgos Indigo13 Πρώτα από όλα Σαν Άνθρωπος θέλω Να Ξεκαθαρίσω ότι Δεν Είμαι ΡατσιστήςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Οι Κρυμμένοι Χάζαροι/Εβραίοι Δείχνανε, Οι Ναζί Εκτελούσαν».

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Επειδή ο πολιτισμός αναμφίβολα αποτελεί βασικό παράγοντα της εξέλιξης του ανθρώπου και επειδή παραγωγός σημαντικού πολιτισμού είναι και η ελληνική αρχαιότητα, έψαξα να βρω την ιδιαίτερη σχέση που συνέδεσε την κρατούσα -σήμερα- στη χώρα μας θρησκεία με τον αναφερθέντα πολιτισμό. Η έρευνα αυτή αποτελεί περίληψη περιλήψεων, λόγω της πληθώρας των γεγονότων και τον όγκο τωνΣυνεχίστε να διαβάζετε «ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ».

Δρυίδες και η σχέση τους με τους αρχαίους Έλληνες

Οι Δρυίδες δεν ήταν απλά ιερείς, βάρβαροι ιερείς (αν και οι αρχαίοι συνήθιζαν να τους αποκαλούν «φιλοσόφους») ενός απομακρυσμένου λαού, δεν ήταν απλά μια κλειστή ομάδα ανθρώπων που μοιράζονταν μυστικά και κρυφές γνώσεις μεταξύ τους, αλλά μια ομάδα ανθρώπων διαφόρων επαγγελματικών και κοινωνικών τάξεων που έχουν μια συγκεκριμένη πρακτική και στάση ζωής. Οι πηγές μαςΣυνεχίστε να διαβάζετε «Δρυίδες και η σχέση τους με τους αρχαίους Έλληνες».

Η ιστορία της Αθήνας

Η ιστορία της Αθήνας Η Αθήνα είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη ιστορία της Ευρώπης, και μιας από τις μεγαλύτερες του κόσμου, αφού κατοικείται συνεχώς για πάνω από 3.000 χρόνια. Η πόλη κατάφερε να γίνει η ηγετική πόλη της Αρχαίας Ελλάδας στην πρώτη χιλιετία π.Χ., ενώ τα πολιτιστικά της επιτεύγματα κατά τη διάρκεια του 5ου αιώνα π.Χ.Συνεχίστε να διαβάζετε «Η ιστορία της Αθήνας».

Την Ελλάδα, την κυβερνούν ΧΑΖΑΡΟΙ και όχι ΕΛΛΗΝΕΣ. Σοκαριστικό βίντεο

Το οικογενειακό δέντρο του Ελευθερίου Βενιζέλου από τους χαζαρους Ενετούς Ιουδαίους Moatsos di Venetia. Οι Βενιζέλοι είναι συγγενείς των Μητσοτακηδων και χαζαροι Ιουδαίοι όπως και οι Παπανδρέου. Έπρεπε να περάσουν διακόσια χρόνια, για να μάθουμε πως μετά την Τουρκοκρατία, περάσαμε στα γενεολογικά δένδρα ΧΑΖΑΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ, που είναι σατανιστές και λάτρεις του Βάαλ… Ελληνοποίησαν το όνομάΣυνεχίστε να διαβάζετε «Την Ελλάδα, την κυβερνούν ΧΑΖΑΡΟΙ και όχι ΕΛΛΗΝΕΣ. Σοκαριστικό βίντεο».

Ποιοι ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. Η μυστήρια 13η φυλή του Ισραήλ και η μυστική της δράση

Ποιοι ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. Η μυστήρια 13η φυλή του Ισραήλ και η μυστική της δράση. Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ’ αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθεΣυνεχίστε να διαβάζετε «Ποιοι ήταν ακριβώς οι Χάζαροι. Η μυστήρια 13η φυλή του Ισραήλ και η μυστική της δράση».

Design a site like this with WordPress.com
Ξεκινήστε